Pomozite malim pacijentima… i zaplovite u bolje sutra

3. Prosinac 2014.

Diverso Impex Vas poziva na humanitarni tečaj za Voditelja brodice kategorije A i B.

Želimo pomoći dječjoj hematoonkologiji u Splitu pri kupnji uređaja za pronalaženje vena. Pozivamo i Vas da se uključite u akciju, donirajte iznos prema vlastitim mogućnostima, učinimo zajedno dobro djelo a mi ćemo Vas za dobro djelo nagraditi besplatnim tečajem za Voditelja brodice A ili B kategorije!

Pomozimo malim pacijentima! Kupnjom uređaja AccuVein AV400 koji digitalno prikazuje krvne žile u stvarnom vremenu olakšava se postavljanje venskog puta i pregled prohodnosti vena. Uređajem se efektivno smanjuje broj bolnih uboda što malim pacijentima smanjuje strah i stres, a dane provedene u bolnici čini podnošljivijima.

Prijavite se za tečaj u trajanju od 4 sata s ciljem pripreme kandidata za ispite Voditelj brodice A kategorije i Voditelj brodice B kategorije čime izravno sudjelujete u financiranju uređaja koji će pomoći malim pacijentima na odjelu hematoonkologije u KBC-u Split.


Uvjeti pristupanja tečaju su:

  1. minimalno 16 godina života
  2. prijava – prijaviti se možete putem kontakt forme ispod
  3. uplatnica (ili potvrda uplate s mobilnog ili Internet bankarstva) kojom se dokazuje sudjelovanje u humanitarnoj akciji

 

Podaci o primatelju:


IBAN primatelja: HR2423300031100057647
Model i poziv na broj primatelja: HR 07 303
Opis plaćanja: AKCIJA DJEČJA HEMATOLOGIJA I ONKOLOGIJA

Naziv primatelja: KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR SPLIT
Mjesto: SPLIT
Adresa: SPINČIĆEVA 1


 

Za sudjelovanje u akciji molimo unesite potrebne podatke i i kliknite na “Prijavi me”**Nakon prijave provjerite e-mail račun koji ste unijeli u formu, dobit ćete u roku od nekoliko minuta link za potvrdu prijave, kojega je potrebno kliknuti.
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 021/453-040, 095/333-1001, 095/333-2000, 095/333-2002 ili putem e-maila:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *