Tražimo za ukrcaj
Zapovjednika i prvog časnika palube te upravitelja stroja i drugog časnika stroja! Potrebno iskustvo na pitch oil/bitumen/LSFO brodovima
Diverso Impex - Centar za izobrazbu pomoraca - Maritime training center
Diverso Impex - Centar za izobrazbu i ukrcaj pomoraca
breveti za pomorce
Provjerite koji tečajevi kreću uskoro i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto
tečajevi za pomorce
Pogledajte popis tečajeva koje organizira Diverso Impex
edukacija za pomorce
Edukacija za pomorce se odvija na najsuvremenijoj nastavnoj i simulacijskoj opemi

Edukacija i obuka pomoraca, STCW 95 tečajevi, ukrcaj pomoraca, prekvalifikacija, svi breveti potrebni za međunarodnu i nacionalnu plovidbu!

Poseban program izobrazbe – časnik elektrotehnike - ETO. Upisi u tijeku! | www.kliper.hr

ETO – Upisi u tijeku

Kliper - Ustanova za obrazovanje kadrova u pomorstvu vrši upis na posebni program "Časnik elektrotehnike" po najpovoljnijim cijenama. Upisi u tijeku. Više informacija potražite na broj telefona 021 781 041 ili na e-mail obrazovanje@kliper.hr

ETO prijava

Obuka skipera

Diverso Impex organizira tečaj za skipere - Voditelj brodice kategorije C namijenjen osobama koje žele upravljati svim vrstama brodica i jahti do 30 BRT-a. U ponudi je i dodatna praktična plovidba u trajanju od 4 odnosno 7 dana na jahti za dodatnu praktičnu obuku.

Obuka skipera

Brodice i jahte

Organiziramo tečajeve za voditelja brodice A, B i C kategorije te za zapovjednika jahte kategorije A (jahta do 100 BT), zapovjednika jahte kategorije B (jahta do 500 BT). Po potrebi kandidata moguće je organizirati dodatnu praktičnu nastavu.

Brodice i jahte

Breveti – edukacija

U našem centru za izobrazbu pomoraca nudimo široki spektar STCW 95 tečajeva za postojeće i nove kadrove u pomorstvu. Edukacija za pomorce se odvija na najsuvremenijoj nastavnoj i simulacijskoj opemi. U tijeku su i konzultacije za poručnički ispit.

Popis tečajeva